Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD EMOCIJE PRORADE: Bastijan Švajnštajger se u suzama oprostio od dresa Nemačke (VIDEO)

Vrlo emotivan oproštaj ‘srpskog’ zeta od dresa ‘pancera’.

Bastijan Švajnštajger je mnogo dao nemačkoj reprezentaciji i publici u toj zemlji, a ona mu je večeras vratila neverovatnim ovacijama, zbog kojih popularni ‘Švajni’ nije mogao da zadrži suze.
Nemački as se večeras u prijateljskoj utakmici protiv Finske i definitivno oprašta od dresa sa nacionalnim grbom, što je i najavio posle EURA u Francuskoj, a emocije su ga baš savladale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / Yaya Solo)
Čak 12 godina je nosio dres Nemačke i za to vreme zabeležio 121 nastup, postigao 24 gola i osvojio Svetsko prvenstvo pre dve godine u Brazilu.
The post KAD EMOCIJE PRORADE: Bastijan Švajnštajger se u suzama oprostio od dresa Nemačke (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajni "isplakao dušu" na oproštaju od Nemačke!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016

U svom poslednjem meču za "manšaft" Bastijan Švajnštajger nije mogao bez suza...U svom 121. meču - oproštaj od reprezentacije!..Bastijan Švajnštajger (32) još je nakon završetka Evropskog prvenstva ovog leta najavio da završava reprezentativnu karijeru, a poslednju utakmicu odigraće večeras...

Nastavak na Mondo...

FOTO: Švajnštajger se u suzama oprostio od "Elfa"

Izvor: B92, 31.Avg.2016

Posle 12 godina, 121 utakmice, 24 gola i titule prvaka sveta, Bastijan Švajnštajger završio je reprezentativnu karijeru...Poslednji nastup imao je na Borusija Parku u Menhengladbahu, navijači su ga ispratili ovacijama kada je u 68. minutu napustio teren na prijateljskom meču sa Finskom...Švajnštajger...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.