Jutjub uživo prenos rađanja žirafe drugi najgledaniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutjub uživo prenos rađanja žirafe drugi najgledaniji

Dugo očekivan dolazak na svet bebe žirafe Ejpril u privatnom zoološkom vrtu u američkoj državi Njujork drugi je najgledaniji lajv kanal u istoriji Jutjuba.

Prenos žirafe Ejpril iz njene ograde u Enimal Advenčer parku (Animal Adventure Park) imalo je 232 miliona uživo pregleda i 7,6 milijardi minuta lajv gledanja od februara kada je počelo praćenje buduće mame žirafe.

To je drugi najgledaniji lajv prenos preko Jutjuba posle "League of legends eSports" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji se prenosi od 2012, saopštio je danas Jutjub.

Najposećeniji dan na sajtu sa žirafom bio je u subotu, kada je bilo više od 14 miliona pregleda.

Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo je istovremeno uživo prenos preko Jutjuba kada je žirafa Ejpril rodila svoje mladunče u subotu ujutro, što je upalo u prvih pet najgledanijih trenutaka preko te društvene mreže, naveo je Jutjub.

Beba žirafa koja još nije dobila ime trčala je okolo sa mamom tri sata posle rođenja u privatnom zoološkom vrtu u Harpursvilu, selu na 210 kilometara severozapadno od grada Njujorka.

Ejpril i beba će biti predstavljeni javnosti kada se park otvori za novu sezonu idućeg meseca.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prenos radjanja žirafe drugi najgledaniji prenos na Jutjubu

Izvor: Beta, 18.Apr.2017, 00:03

Dugo očekivan dolazak na svet bebe žirafe Ejpril u privatnom zoološkom vrtu u američkoj državi Njujork drugi je najgledaniji lajv kanal u istoriji Jutjuba.Prenos žirafe Ejpril iz njene ograde u Enimal Advenčer parku (Animal Adventure Park) imalo je 232 miliona uživo pregleda i 7,6 milijardi minuta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.