Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 12:32

Jovana Jeremić u crnini vodi emisiju nakon gubitka člana porodice: Tuga na njenom licu je očigledna

Jeremićeva je kao i uvek, ostala dosledna sebi

Pritnskrin: Youtube/novojutro


Voditeljka Jovana Jeremić juče je u uživo programu saznala da joj je preminuo deda, pa se tim povodom danas pojavila u crnini.
Naime Jovana je juče, u toku razgovora sa gostima o stanju u Rusiji, saznala da joj je preminuo deda, nakon čega je smogla snage da nastavi program, ali tuga u njenom glasu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se i te kako mogla čuti.
U skladu sa situacijom i smrtnim slučajem u porodici, voditeljka je izabrala crnu boju kao primarnu za ovo jutro, ali i smernu frizuru.
Jeremićeva je kao i uvek, ostala dosledna sebi, te se i sa ovom situacijom bori na svoj način, a o njenon profesionalizmu se i te kako priča.
Kako je Jovana izgledala jutros u „Novom jutru“ pogledajte ispod.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.