Izvor: Luftika.rs, 18.Maj.2022, 14:19

Jovana Jeremić ekstremno posesivna, radnicama bivšeg muža poručila: Ili vas gazim kolima ili vam bacam bombu

Jovana Jeremić svakako je promenila televizijski program u Srbiji, ali je ogromno pitanje da li je ta promena više donela ili odnela u sveopštem srozavanju medija u našoj zemlji i svetu. Jovana je sada načinila jedan iskorak, gostovanjem na popularnom Jutjub kanalu „Balkan info“.
Između ostalog, ona je govorila i o svom ljubavnom životu, prvom braku i svom ekstremnom odnosu prema partneru i potencijalnim pretnjama. Otkrila je da ne dozvoljava da se ijedna, u ljubavnom smislu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << približi njenom muškarcu.
Ona se prošle godine razvela od Vojislava Miloševića koga je u više navrata nazivala prvim, a ne bivšim mužem.
U pomenutoj emisiji ispričala je svežu pikanteriju iz privatnog života kada je bivšem, odnosno prvom, mužu odmah po stupanju u brak otišla u firmu i postrojila sve zaposlene radnice kako bi im objasnila „nešto važno“.
– Zvala sam njegovu šeficu i rekla: ‘Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim’. Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: ‘Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i se**ualnom smislu, imate pravo da birate: ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite’ – ispričala je Jovana.
Jovana Jeremić od realnosti začas napravi vic, Saši Matiću više puta rekla „si vid’o“

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.