Jedna od ovih lepotica je nekada bila muškarac – nikada nećete pogoditi koja!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od ovih lepotica je nekada bila muškarac – nikada nećete pogoditi koja!

Lepotica pod imenom Talula trenutno je prva takmičarka u rijalitiju u 'Britain's Next Top Model' koja je nekada bila muškarac.

Talula je svoju transformaciju započela pre dve godine i smatra kako ima velike šanse za pobedu u ovom šou jer je drugačija.

Printskrin: YouTube / Britain's Next Top Model

Ova lepotica ima crni pojas u karateu i vodi veoma uspešan blog kada ne radi kao supervizor bara u svom rodnom gradu Birmingemu.

Talula je dosta prašine podigla i pre nego što je ušla u ovaj šou kada je otkrila da planira da zamrzne svoje spermatozoide kako bi mogla da zatrudni kada promeni pol.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Da li primećujete nešto čudno na ovoj devojci? Pogledajte malo bolje

Izvor: B92, 08.Feb.2017

Tatula je transrodni model koji se trenutno takmiči za “'Britain's Next Top Model'”. Retki su primetili da je ona do pre dve godine bila muškarac...Naime, Tatula je transformaciju započela pre dve godine, a sada smatra da ima velike šanse da pobedi jer je drugačija od svih...Retko ko je primetio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.