Jamajčanska Jutjub senzacija - na Nišvil stiže kralj jedne žice

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2024, 11:36

Jamajčanska "Jutjub senzacija" - na "Nišvil" stiže "kralj jedne žice"

Jutjub senzacija Brushy One String nastupiće u nedelju, 18. avgusta na zatvaranju ovogodišnjeg Nišvil džez festivala na platou Tvrđave. Popularnost je stekao nakon pesme Chicken in the Corn, koju je pregledalo više od 64 miliona ljudi, a specifična je po tome je jamajčanski muzičar odsvirao na jednoj žici, dok je telo gitare koristio kao udaraljke.
Endrju Čin, poznatiji pod umetničkim imenom Brushy One String dugo godina nastupao je kao ulični svirač i vrlo brzo stekao reputaciju “opštenarodnog zabavljača”, navode iz organizacije Nišvila i dodaju da mu je ideja da svira na samo jednoj žici došla u snu....
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.