Izvor: Press, 26.Feb.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTJUB PRIZNANJA Stotke pljušte na GRANDU!

Emisije Halo halo i Koktel koje se emituju na Grand televiziji mogu se pohvaliti sa po sto hiljada pratilaca na YouTube kanalu.
Naime, emisija Halo halo koju vode i uredjuju Dragana Katic i Vesna Milanovic, uz svesrdnu podršku Endzija Mavrica dobila je priznanje youtube platforme buduci da je premašila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sto hiljada pratilaca. Istom titulom moze se pohvaliti i Goran Comor, koji zajedno sa Borkom Radivojevicem svakog ponedeljka uveče emituje Koktel na Grand televiziji.
Kolege su dobijene plakete poklonili direktoru pomenute televizije Goranu Sljivicu, a sve ovo samo je pokazatelj da se ne morate prikazivati na televizija sa nacionalnom frekvencijom da biste imali pratioce. Jer, mnogo je emisija koje su daleko od ove magične brojke kada je reč o popularnom youtube kanalu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.