JUTJUB NASTAVLJA DA RADI U RUSIJI: Zaharova objasnila razloge takve odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 11:50

JUTJUB NASTAVLJA DA RADI U RUSIJI: Zaharova objasnila razloge takve odluke

Video-hosting YouTube ne napušta Rusiju, jer kompanija ovde pre svega zarađuje, izjavila je predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova.

Ranije je izvršna direktorka YouTube Suzan Vojcicki rekla da će video servis nastaviti da radi u Rusiji, jer smatra da je važno moći pružiti nezavisne vesti Rusima u kontekstu sukoba u Ukrajini.

- Ali lagala je. Neće da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odu odavde ne samo iz tog razloga. Ovde odlično zarađuju, kao nigde drugo. Zato što još treba pogledati količinu sadržaja koju proizvode naši kreativci. Reklama, materijali, platforma su, pre svega, posao povezan sa njihovom zapadnom ideologijom, koju moraju da isporuče našem korisniku ne samo s vremena na vreme, već generalno kao biznis - ona rekla je Zaharova, govoreći u Savetu Federacije na okruglom stolu Komisije za informacionu politiku i interakciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.