Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jun.2023, 11:30

JEDVA HODA! Vesna Zmijanac SPAŽENA prvi put nakon TEŠKE OPERACIJE, bez njegove pomoći nije mogla…

Jelena Lukić
|

četvrtak 15. juni 2023. 10:56h


Naša pevačica, Vesna Zmijanac, operisana je pre dva meseca u Kliničkom centru Srbije, kada su joj ugrađena tri bajpasa, a sada je spažena tokom oporavka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Vesna Zmijanac • youtube


Ekipa emisije Paparazzo Lov uspela je da uhvati pevačicu jedne večeri kada je izašla na večeru u pratnji svog frizera.
Vesna Zmijanac
Ovo je inače bilo i prvo Vesnino pojavljivanje nakon operacije!
Zmijanac je u jednom prestoničkom restoranu večerala salatu, pa se uputila ka svom domu. Kako smo primetili, ona se izuzetno sporo kretala, a sve vreme je držala prijatelja za ruku.
Na putu do Vesninog novog stana, zaustavila ih je i policija, pa nakon rutinske kontrole vozača, krenuli su svojim putem.
Podsetimo, njena ćerka Nikolija je za “Blic” nedavno rekla da je zadovoljna kako je prošla operacija i da se Vesna oporavlja.
Vesna Zmijanac
– Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Svakodnevno joj pomažemo i donosimo stvari. Odlazim u nabavku, kako bih joj sve olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još uvek nismo sigurni kada će to biti.
Pink
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.