Izvor: S media, 09.Maj.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINSTVENIM TALENTOM ZASMEJAO CEO SVET: Ljubitelji lika i dela ovog beskućnika poklonili mu 3.000 dolara (VIDEO)

U martu je video koji prikazuje beskućnika s prilično posebnim talentom postao pravi hit na JuTjubu, a osim što je pokazao fantastičan "ples brkova" proslavio je grupu internetskih šaljivdžija.

A dva meseca nakon toga oni su odlučili da "vratie uslugu" čoveku koji je uspeo da nasmeje više od milion ljudi širom sveta.

Naime, tri momka koja stoje iza JuTjub kanal Vatever taman završila sa snimanjem jednog od svojih videa kad su naleteli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Klisdejla, beskućnika koji na vrlo zanimljiv način može "plesati brkovima". Njegov su ples snimili i objavili na JuTjubu, gde je otad pogledan gotovo skoro dva miliona puta.

Njihov je kanal u kratkom periodu prikupio više od 100.000 "pretplatnika", a oni su odlučili pokrenuti akciju kako bi skupili 1000 dolara za Klisdejla. Do kraja aprila skupili su 2600 dolara, dodali još 400 i odlučili da iznenadei čoveka s posebnim talentom. Pogledajte kako je to izgledalo.

(Index.hr)

Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIDEO: Jedinstvenim talentom zasmijao cio svijet: Ljubitelji lika i djela ovog beskućnika poklonili mu 3.000 dolara

Izvor: Cafe.ba, 10.Maj.2013, 09:41

Grupa korisika Jutjub kanala koji je proslavio ovog jedinstvenog brka pokrenula akciju kako bi pomogla beskućniku.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.