Izašao je novi dokumenatarac o pobedi OG na prošlogodišnjem Internationalu

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao je novi dokumenatarac o pobedi OG na prošlogodišnjem Internationalu

Iako je ovaj dokumentarac izašao pre par dana, mi smo tek danas stigli da odgledamo. Za razliku od True Sight-a, ovoga puta je Red Bull napravio dokumentarac koji traje oko 80 minuta. Fokusiran je na uspesima i padovima kapitena ekipe, Johana ”N0tail” Sundstajna.

Ovaj film možete pronaći na Youtube-u i on će vam prikazati emotivnu priču koja prati ovu petorku, koja je kao potpuni autsajder uspela da iznenadi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ceo svet, savladavši PSG.LGD u velikom finalu najvećeg Gaming takmičenja na svetu.

Dobar deo filma posvećen je prijateljstvu između N0taila i Fly-a, koji je prošle godine napustio svog saigrača, kako bi prešao u redove u Evil Geniuses-a. Nakon toga polako ulazimo u samu priču oko nezaustavljivog niza koji su napravili na tom turniru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.