Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 20:31

Iza zidina Bele kuće odzvanja URLANJE, u Šimanovcima OPSADNO STANJE, obezbeđenje dežura

Milica Veličković zaratila je u dvorištu sa cimerkom Žanom Omnijom, pa joj je poručila će ćerka da bude isti tip žene kao ona, pa će redovno da menja muškarce.
Obezbeđenje zadruga • youtube


Žana na ove reči nije mogla da ostane imuna, pa je u dvorištu došlo do jezive svađe učesnica Elite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << A tvoja ćerka? Kolike nokte ima? Kandže nosi Žana i ti ćeš da pričaš o tome da li si uzorna majka. Nisi vaspitala svoje dete kako trebe jer si i sama nevaspitana. Vidimo šta sve radiš po rijalitiju, detetu se nisi posvetila jer ti je preče da odeš na neki after i da praviš haos po gradu u izlasku, nego da budeš sa najmilijima – rekla je Milica, a Žana se branila:
Milica Veličković (Foto: Screenshot TV Pink)
– Sram te bilo. Jezivo je što izmišljaš ovakve stvari samo zato što nemaš šta pametnije da kažeš. Nemam zaista komentar na ove gluposti niti bih da se spuštam na tvoj nivo – rekla je Žana.
Inače, Žana je na ratnoj nozi i sa Ivanom Marinkovićem, kom je rekla da je pijanica koja ne može ništa da joj kaže
Žana Omnia (Foto: Screenshot TV Pink)
– Dokle smo mi došli kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom! On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti – rekla je Žana tako da Ivan sve čuje, pa joj se direktno obratio:
– Ti ženo, nemaš pravo da bilo šta kažeš. O svojim pijanstvima sam ja pričao javno, to ništa nije novo i nema potrebe da podsećaš na nešto što ljudi znaju – rekla je Žana tada.
(Srbija danas)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.