Ivana Selakov: Neću odgovarati na prozivke Saše Mirkovića!

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov: Neću odgovarati na prozivke Saše Mirkovića!

Pop-folk pevačica u emisiji „Skandalozno“ izjavila je da Lukas nju nikada nije pljuvao u medijima i da je cela afera oko navodnog sukoba njih dvoje nastao u režiji Saše Mirkovića, producenta Ace Lukasa

–Aca Lukas nije ništa od toga izjavio. Niti da sam ja kupovala preglede na „Youtube“ niti da postoji svađa između nas oko mog gostovanja na njegovom koncertu ili svađe njega i mog dečka. Te izjave je davao neko drugi u njegovo ime. Znam provereno jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se čujemo redovno i mi se družimo. Ja nisam neko ko je svoju karijeru gradio na skandalima i od sada pa na dalje neću odgovarati na te prozivke. Što se tiče samog slučaja, Aca i ja smo fenomenalni bili drugari i ostali. Naravno da sam dobila poziv da se pojavim na njegovom koncertu, ali sam ja imala zakazani nastup u Parizu i nažalost sam bila sprečena da odem. Ti naslovi nisu potekli od Ace. Neki ljudi prosto znaju da funkcionišu samo ako nekoga prozivaju, ako se sa nekim svađaju, a Aca nije takav. Reč je o njegovom producentu, ali ja neću odgovarati na te prozivke producenta i ostaću dosledna sebi. Samo ću se nasmešiti, izjavila je Ivana Selakov i time potvrdila ranije pisanje „Pulsonline“ da između Lukasa i nje svađa ne postoji.

I nije samo Ivana potvrdila pisanje našeg portala, već i sam Lukas koji je sinoć na njegovom koncertu u „Areni“ pozdravio Ivanu i nazvao je svojom sestrom.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ivana Selakov tvrdi da je tračevi ne interesuju: Sa Lukasom sam u odličnim odnosima!

Izvor: Svet, 05.Nov.2012

Pevačica Ivana Selakov u emisiji “Skandalozno” izjavila je Aca Lukas nikada nije ‘pljuvao’ na njihovo prijateljstvo u medijima i da je cela afera oko navodnog sukoba nastala u ‘režiji’ Saše Mirkovića, producenta Ace Lukasa. “Aca Lukas nije ništa od toga izjavio! Nije rekao da sam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.