Internet Download Manager 6.12

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet Download Manager 6.12

Internet Download Manager, IDM, je alat za povećanje brzine preuzimanja podataka i do pet puta, dok će sistem za oporavak omogućiti nastavak preuzimanja koje je prekinuto usled gubitka konekcije, mrežnih problema, gašenja računara ili iznenadnog nestanka električne energije. Najnovije izdanje nosi oznaku Internet Download Manager 6.12 Build 25 i sa sobom donosi podršku za najnovije izmene u okviru YouTube servisa, a novi IDM panel za preuzimanje sada pruža i opciju odabira rezolucije video sadržaja, druga minorna unapređenja kao i zakrpe za slabe tačke koje su ugrožavale pravilan rad ovog softvera.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Skype ranjiv

Izvor: ITsvet.com, 17.Nov.2012, 07:56

Skype je izvršio resetovanje lozinki određenog borja korisnika zbog opasnosti da bi moglo da dođe do preuzimanja naloga korisnika ovog video chat servisa od strane hakera. Ova mogućnost se pojavila zbog slabe tačke koja je pronađena u okviru Skype softvera. Ova slaba tačka je prvi put pomenuta...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.