ISPLIVAO VIDEO - Filip Car ISPUNIO PRETNJE Mensuru da će BITI SA MILICOM! Ovo je sve isplanirana OSVETA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 18:40

ISPLIVAO VIDEO - Filip Car ISPUNIO PRETNJE Mensuru da će BITI SA MILICOM! Ovo je sve isplanirana OSVETA?

Ovo je namenski uradio?

Filip Car se uselio u Belu kuću vanrednim ubacivanjem, a mnoge je začudio njegov prisan odnos sa bivšom devojkom Mensura Ajdarpašića, Milicom Veselinović.

Mensur i Filip imali su brutalne svađe tokom prošle sezone, kada je Car javno pripretio Ajdarpašiću da će biti sa Milicom, budući da je bio sa Minom Vrbaški takođe, koja je bila sa Mensurom.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutjub kanalu Zadruge, može se naći video gde u jednom sukobu Car i otkriva da ga Milica gleda, na šta je ona burno reagovala, a samo godinu dana kasnije je priznala emocije prema Caru.

- Uzimao si cigarete za tvoju devojku od mene. Video sam ja poglede, nisam samo ja video, rekao sam da mi je neprijatno - vikao je Car, a Milica mu je odbrusila:

- Pa samo tu cigaretu i možeš da mi daš - uzvratila je Milica

Tokom sukoba je rečeno da ga je više puta Milica gledala i smejala se.

Da li je sve ovo plan za osvetu Mensuru od strane Filipa cara ili ne, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.