ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je GLUMILA DA JE TEŠKO BOLESNA – poruke Atijasove BIVŠE! Raskrinkala nju i ANDREJA (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:52

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je GLUMILA DA JE TEŠKO BOLESNA – poruke Atijasove BIVŠE! Raskrinkala nju i ANDREJA (FOTO)

Neće više da ćuti!
Anabela Bukva se razvela od Andreja Atijasa i oni su ostali u dobrim odnosima, pa je on veoma često podržava na svom instagram profilu, postavljajući njene fotke iz Zadruge.
Ono što je manje poznato je to da Andrej ima sina Leona iz prvog braka sa ženom po imenu Jasmina Skender koja ima svoj jutjub kanal.
Jedna stranica je objavila navodno dopisivanje sa Andrejevom bivšom u kojem je ona navodno optužila Anabelu da je ona kriva zbog toga što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se Andrej ne javlja sinu, pa je čak otkrila i šok detalj da je Bukva izmišljala da se ne oseća dobro, kako bi se Atijas vratio u Beograd i vodio računa o ostaloj deci, a i da se ni ne javlja sinu.
Nakon što ga je video na sat vremena (sina) uz moju dobru volju, Anabela je opet odglumila tešku bolest zbog koje se on morao vratiti u Beograd da čuva decu. I od tada se više nikada nije javio Leonu. Ali važno je da su oni napravili predstavu za novinare od tog jednog susreta – napisala je navodno Atijasova bivša Jasmina.
The post ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je GLUMILA DA JE TEŠKO BOLESNA – poruke Atijasove BIVŠE! Raskrinkala nju i ANDREJA (FOTO) appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.