IMA SAMO 8 GODINA: Jutjub mu doneo MILIONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA SAMO 8 GODINA: Jutjub mu doneo MILIONE

Lepa priča...

Mnogo je onih koji u potrazi za igračkama i poklonima za najmlađe posećuju YouTube kanal “Ryan’s World,” koji vodi osmogodišnji Ryan Kaji iz Teksasa.

Sadržaji sa ovog kanala, u kojima se uglavnom ocenjuju igračke i druge stvari za srećno detinjstvo, zaradili su 26 miliona dolara u 2019. godini, a Kaji se po drugi put našao na vrhu Forbes-ove liste Jutjub kreatora koji najviše zarađuju. Lista se kreira na osnovu prihoda pre plaćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poreza, koji dolaze od reklama, sponzorisanih sadržaja, prodaje robe, i drugih izvora, a Kaji nije jedio dete na ovoj listi, budući da je treće mesto zauzela petogodišnja Anastasia Radzinskaya koja ima čak sedam Jutjub kanala. Ostalih petoro koji su se našli na listi nisu deca, već odrasli gejmeri koji na svojim kanalima emituju sadržaje iz popularnih igara kao što su “Minecraft” i “Fortnite.”

Eksperti tvrde da uopšte nije neobično to što dečji kanali zarađuju ogromne sume novca, budući da prema istraživanju iz 2018. godine čak 81% roditelja koji imaju decu mlađu od 11 godina dopušta im da redovno prate ovakve sadržaje, što je ogroman broj posetilaca, budući da samo u Sjedinjenim Američkim državama ima oko 33,7 miliona domaćinstava sa članovima ovog uzrasta.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.