ILON MASK HOĆE DA SRUŠI YOUTUBE?! Sve maske su pale, ne krije svoje planove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:12

ILON MASK HOĆE DA SRUŠI "YOUTUBE"?! Sve maske su pale, ne krije svoje planove (FOTO)

Novo oglašavanje američkog milijardera

Milijarder i vlasnik platforme X je otkrio da će preko ove platforme uskoro biti omogućen video sadržaj dugačkog formata na pametnim televizorima.

Odgovarajući na upit jednog korisnika, Mask je potvrdio dolazak videa dugog formata na smart televizore. Izvori sugerišu da će X TV aplikacija podsećati na YouTube apliakciju za TV, što ukazuje na Maskove ambicije da servis postane konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << platformi kompanije Google.

Platforma X poslednjih meseci dodaje dosta novih funkcija, a Mask je već ranije izrazio nameru da X pretvori u super aplikaciju koja može da obavlja sve - slanje poruka, plaćanje, ali i pregled video sadržaja dugačkog formata.

You can soon watch your favorite 𝕏 long form videos directly on your SmartTVs. pic.twitter.com/MlXpjPN9ed

— DogeDesigner (@cb_doge) March 9, 2024

Izvor: Srbija Danas/B92/Preneo: V.M.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.