I popularna jutjuberka Marija Žeželj ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I popularna jutjuberka Marija Žeželj ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Dobitnica nagrade za najboljeg lajfstajl vlogera na prošlogodišnjem Balkan Tube Festu, šesnaestogodišnja Marija Žeželj, dolazi na ovogodišnju Fashion & Beauty Blogomaniju!
 
Jedna od naših najpoznatijih tinejdž jutjuberki je putem kanala na kome ima preko 100 hiljada pretplatnika – YouTube-a, pozvala svoje fanove da joj se pridruže na ovogodišnjoj konferenciji gde će moći da nauče >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << nešto novo, kao i da se dobro provedu.
 
Marija je, kao pravi predstavnik milenijalaca, aktivna na skoro svim društvenim mrežama, pa pored pomenutog YouTube kanala, možemo je pratiti i na Instagramu, zajedno sa njenih 130 hiljada pratilaca, kao i na sve popularnijem Snapchat-u (marija_zezelj)
 
Šta je to Marija tačno poručila, pogledajte putem videa:
 

 
Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.