Huawei pripremio online prezentaciju P40 serije

Izvor: ItRešenja.com, 26.Mar.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei pripremio online prezentaciju P40 serije

Kompanija Huawei, sada već tradicionalno, 26. marta predstaviće novu HUAWEI P40 seriju pametnih telefona. Ove godine, imaćemo priliku da upoznamo sve nove modele iz P40 serije putem ovog link-a, koji vodi na zvanični YouTube kanal kompanije i video premijeru koja je zakazana za četvrtak, 26.3. u 14h. Sa željom da učini mogućim da svako od nas bude u prilici da prisustvuje predstavljanju Huawei P40 serije, kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Huawei odlučila se za ovakav vid prezentacije.

Na online prezentaciji Huawei će predstaviti telefone koji su deo P40 serije, i otkriti sve najzanimljivije detalje o njima. Cela Huawei P serija poznata je po izuzetno dobrim kamerama, odnosno po kvalitetu fotografija koji može parirati i mnogim profesionalnim aparatima.

Ranije ovog meseca, predstavljeni su Huawei P40 Lite i P40 Lite E modeli, kao najmlađi članovi P40 serije. Kvalitet kamera i izuzetne performanse ovih telefona, sjajna su najava najnovije vodeće Huawei P40 serije kompanije Huawei, koja se iščekuje sa velikim nestrpljenjem.

Ostanite kod kuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei, 26. marta od 14h.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Nove perjanice iz Huaweija

Izvor: Hi-Files.com, 27.Mar.2020, 08:12

Kompanija Huawei predstavila je novu flagship seriju pametnih telefona, koja nosi oznaku P40. Novi predvodnici opremljeni su čipsetom Kirin 990, s integrisanom 5G vezom i AI performansama, uz efikasno iskorišćenje energije. Korisničko okruženje EMUI 10.1 donosi mnoštvo novih funkcija baziranih...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.