Hit dug 15 minuta: Sićevačke misice (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jul.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit dug 15 minuta: Sićevačke misice (VIDEO)

Crne kose, plave kose, bujne kose... Bujne nisu bile samo kose, nego i svi drugi ženski atributi. Bikiniji a na njima "tablice". "Izbor za Miss juga" održan je u Sićevu i bilo je upravo ovako...

Selo Sićevo nalazi se 19km od centra Niša. Sigurno ga većina zna po Sićevaćkoj klisuri, manje njih po najstarijoj likovnoj koloniji na Balkanu, a ceo YouTube je čuo za Sićevo zahvaljujući sledećoj 15-minutnoj reportaži sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << hit manifestacije "Izbor za Miss juga - Sićevo 2012".Pogledajte rasne srpske lepotice godišta "devedeset i neko" u (patriotskim?) bikinijima i šarenim haljinicama sa "tablicama" na bujnim grudima. Šminka prava scenska, ideje za stajling pronađene u širokim estradnim opusima domaćih zvezda... Svakako, uložen je trud. A tu je "duhoviti" voditelj da zagreje atmosferu u kafani i potpiri glasanje. Jeste 15 minuta, ali to je jedan živopisan izbor za miss, vredi izdržati.Čestitamo pobednicama i želimo im dugu i uspešnu karijeru!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.