Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRKASITO Bakica godinama snimala muža dok spava, pa napravila urnebesni remiks hita "Despacito"

- Poslednje četiri godine snimala sam muža dok hrče, a sada mi je pomogao nećak da napravimo specijalni remiks - objašnjava simpatična bakica na početku video-klipa na Jutjubu.

Spavasito, snovisito, ili hrkasito verzija svestki popularnog hita "Despacito" Luisa Fonsija i Dedi Jenkija koja je odavno premašila dve milijarde pregleda i hita ka trećoj daleko je od te neverovatne cifre, ali nije prošla nezapaženo. Više objavljenih snimaka ima po nekoliko miliona pregleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Bolje od originala", "Za ovo je pravljen Jutjub", "Umetnost", nižu se šaljivi komentari na drušvenim mrežama o simpatičnoj odi supružničkim mukama.

Kako "despacito" u prevodu znači "polako", odabir numere išao je uz ovog gospodina jer, primetili su komentatori na Jutjubu - čovek ima vremena da odrema svuda.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Baba je godinama snimala supruga kako hrče i od toga napravila remiks verziju hita "Despasito"! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2017, 13:17

Jedna simpatična bakica je svog supruga snimala prethodne četiri godine u nezgodnim izdanjima i svaki put kako hrče. I sada je odlučila da uz pomoć nećaka, taj snimak dospe u javnost.. Njih dvoje su napravili remiks ali u ritmu trenutno najpoznatnijeg svetskog hita „Despasito“ Luisa Fonsija...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.