Grupa Frajle za B92.net: Beba nas je neprijatno iznenadila

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 13:10

Grupa "Frajle" za B92.net: "Beba nas je neprijatno iznenadila"

Nakon što je ćerka Đorđa Balaševića, Beba Balašević, oštro iskritikovala grupu "Frajle" zbog insinuacija da prestanak rada njihovog Jutjub kanala ima veze sa njenom porodicom, redakcija portala B92.net je stupila u kontakt sa PR grupe "Frajle" Jovankom Milivojević.

"Devojke trenutno nemaju nikakvu izjavu, ali imaće u toku dana ili sutra", rekla je za B92.net PR grupe "Frajle" Jovanka Milivojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Pošto je bio vikend, svi smo rileks, nemamo pojma o čemu se radi", rekla je i dodala: "Danas je prvi radni dan i sačekale su nas izjave gospođice Balašević."

"Ne znamo odakle joj sve te informacije", rekla je na kraju Milivojević.

Kako je potvrdila za naš portal, Jutjub kanal grupe Frajle radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Frajle odgovorile ljutoj Bebi Balašević: "Nikada nismo..."

Izvor: B92, 30.Maj.2022

Nakon što je ćerka Đorđa Balaševića, Beba Balašević, oštro iskritikovala grupu "Frajle" zbog insinuacija da prestanak rada njihovog Jutjub kanala ima veze sa njenom porodicom, "Frajle" su sada i direkto uputile poruku Bebi...Grupa "Frajle" je pokušala da izgladi odnos sa Bebom Balašević tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.