Građani uznemireni! Opsadno stanje u Sarajevu, tenkovi i policajci patroliraju ulicama! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani uznemireni! Opsadno stanje u Sarajevu, tenkovi i policajci patroliraju ulicama! (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo hitno saopštenje!

Građani sarajevskog naselja Otoka uznemireno su danas javljali kako se ulicama u ovom delu grada kreću oklopna vozila, kao i brojni policijski službenici, koji su nosili snajpersko naoružanje.

Uskoro su se ove informacije proširile društvenim mrežama, a Avaz je čak preneo i jedan video kojim građani Sarajeva prikazuju šta se to danas dešavalo na Otoci.

FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Youtube/Printscreen

Zbog ovakvih informacija kontaktirana je i Federalna uprava policije, čija je portparolka Marina Zović za Radiosarajevo.ba kazala kako je reč o rutinskim aktivnostima, zbog kojih su oklopna vozila bila na ulicama Sarajeva, te da se uskoro ova vozila vraćaju u bazu. Najverovatnije je reč o servisiranju oklopnih vozila.

Isto to je, za Avaz, potvrdio i ministar unutrašnjih KS-a Vedran Mulabdić, koji je rekao da nema razloga za uzbunu i da su se pripadnici specijalne jedinice FUP-a vraćali s terena u bazu.

Panika na železničkoj stanici u Zrenjaninu: Iskliznula cisterna puna otrova, na pomolu ekološka katastrofa?

O čemu je reč - možete i sami pogledate na video snimku:

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.