Google zatvara YouTube

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google zatvara YouTube

01.04.2013. -

Kompanija Google uznemirila je milione korisnika interneta saopštenjem o zatvaranju najpopularnijeg video hostinga, YouTube. Ovaj Internet gigant je danas ovo saopštio putem videa. Portal će se zatvoriti na 10 godina. Toliko će biti potrebno specijalnom žiriju da opredeli najbolji video u istoriji postojanja sajta. Nakon toga, kada se YouTube ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << otvori 2023. godine, pokazaće samo video koji je pobedio na konkursu. Uglavnom, ne treba zaboraviti, da je danas 1. april.

Izvor: Glas Rusije, foto: © Flickr.com/topgold/cc-by-nc    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Sudanu oslobađaju sve političke zatvorenike

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2013

01.04.2013. -..Predsednik Sudana, Omar Al Bašir potpisao je dekret o amnestiji za sve političke zatvorenike zemlje. Govoreći na otvorenoj redovnoj sednici parlamenta, predsednik je pozvao sve političke snage na dijalog. Prošle nedelje se potpredsednik Sudana obratio pobunjeničkim grupama, insistirajući...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.