Google poziva na Ice Cream Sandwich

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google poziva na Ice Cream Sandwich

Prvobitno zakazana promocija novog Nexusa, odložena je zbog smrti Stiva Džobsa.

Google je sada zakazao novu, i to za 19. oktobar, kada će osim uređaja nastalog u saradnji sa Samsungom, Nexus Prime, biti predstavljena i nova verzija Androida, Ice Cream Sandwich.
Promenjena je i lokacija, pa će umesto San Franciska uređaj biti predstavljen u Hong Kongu, u 4 sata ujutru po našem vremenu, a prenos konferencije direktno možete pratiti na youtube.com/ >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << android.
Travnjak ispred Google prostorija obogaćen je za još jednu figuru, a iz ove kompanije su rešili da snimak postave i na YouTube.
Snimak se našao ina zvaničnom Android Twitter nalogu, koji je od danas aktivan.

( Izvor: B92 )
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

U sredu prezentacija nove verzije "androida"

Izvor: Blic, 17.Okt.2011, 15:30

Nova verzija "Guglovog" operativnog sistema "android" pod nazivom "ajs krim sendvič" (Ice Cream Sandwich - ICS) biće zvanično predstavljena u sredu u Honkongu, objavio je list “Los Anđeles tajms”...To je prilika i za "Samsung” da predstavi "neksus prajm" - svoj novi "smartfon”, koga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.