Gola!

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola!

Rušenje Interneta - milioniti put!

Pevačica albanskog porekla Rita Ora, skinula se gola i pozirala za naslovnu stranu magazina "Clash".

Rita je "sramotu" na naslovnici pokrila s dva prsta i prekrštenim nogama - sliku pogledajte OVDE.

Pevačica je u intervjuu magazinu otkrila da su joj mnogi čestitali na uspehu koji je ostvarila u karijeri, ali da je spremna za novo poglavlje.

U njemu će biti gola, pretpostavljamo...

Ovo nije prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << put da Rita "seva" - pre nekoliko godina je snimila toples video za potrebe "Love advent" kalendara.

Ovako izgleda kada je obučena:



Izvor: YouTube/Rita Ora

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rita Ora se obnažila za potrebe naslovnice

Izvor: Tracara.com, 05.Okt.2018

Izgleda da je Rita Ora rešila da novi album promoviše na najbolji mogući način, pa je tako osvanula obnažena na naslovnoj strani magazina Clash. Čast da među prvima vide golu Oru pripala je njenim pratiocima, a na crnom beloj fotografija koja najavljuje ceo set urađen za potrebe magazina, Rita...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.