Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 22:30

“Gleda svoju ćerku kao ZLATNU KOKU“ Anđelo nisko opleo po Goci Džehverović, ona BESNO odgovorila

Anđelo Ranković, bivši dečko Teodore Džehverović, progovorio je o odnosu sa Teodorinom majkom Gordanom Džehverović koju, hteo to ili ne, sreće u rijalitiju, jer tamo radi kao higijeničarka imanja.
ANĐELO RANKOVIĆ I GOCA DŽEHVEROVIĆ • youtube


>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Požalili smo se jedno drugom šta smo sve prošli, a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine, neću ostati imun ni na šta niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos, ali nisam – rekao je Anđelo.
Anđelo Ranković
– Odgovorio sam Goci Džehverović na razna podbadanja, znaju oni odlično šta je meni sve smetalo, što su me indirektno podbadali. Ali opet neću da kažem direktno šta se dešavalo. Govorim o Gordani, ona je non stop mene podbadala 5 godina za redom ja ne znam čemu ta potreba. Svuda me je spominjala po emisijama i uvlačila me u neki prethodni odnos. Ona je ta karika koja je vređala mene i moju porodicu. Ona gleda svoju ćerku kao projekat, kao zlatnu koku, sve je podredila tome da Teodora bude neko ime – odbrusio je Anđelo.
Na ovo je Goca imala šta da odgovori. Prvo se našalila:
– Jeste, ja sam uvek vredna, iako živim na račun svoje ćerke, ipak je ona mašina za pranje para – nasmejala se Goca koja jedva čeka da se suoči sa Anđelom oči u oči, budući da kao mentorka imanja jednom nedeljom odlazi u „Elitu“.
Anđelo Ranković i Goca Džehverović
– Gledala sam, čula sam sve šta je rekao, a šta ja imam njemu da kažem – čućete direktno u utorak, kad im uđem, moj ekspoze. Videćete sve, samo moram da održim konsultacije, zasedaće komisija od tri člana, pa da vidimo šta će da kažu – Teodora Džehverović, Sava Džehverović i Gordana Nakić Džehverović. Biće skandal! Ili će doći direktno do skandala, da mu kažem šta imam da mu kažem, ili ću biti u onom mom, drugačijem fazonu. Ja volim narodne umotvorine, pogotovo onu:“Ne bacaj bisere pred svinje, svinje ne znaju šta su biseri. Zdrobiće ih, ni okom neće trepnuti“. To je, ipak, četvrto beogradsko koleno, a moja Teodora došla iz Kačareva, nisu na istoj talasnoj dužini ovoga puta. On se po treći put vraća unutra, a Teodora je postala zvezda. Mnogo mamu i uju boli Teodorin uspeh, izgleda – poručila je mama Džehva za Pink.rs.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.