GLASAM ZA USTANAK U PORODICI! Ovako je Marija Šerifović podržala LGBT tinejdžere! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASAM ZA USTANAK U PORODICI! Ovako je Marija Šerifović podržala LGBT tinejdžere! (VIDEO)

Inicijativa za demokratsku tranziciju (DTI) i Loud & Queer (LnQ) pokrenuli su kampanju "Biće bolje" čiji je cilj da se serijom spotova sa LGBT osobama, njihovim strejt prijateljima i javnim ličnostima podrže mladi ljudi, pripadnici LGBT.

Ona koja je učestvovala u ovoj kampanji je i Marija Šerifović koja je rekla kako svako ima pravo da bude srćan, te da podržava i "bunu i ustanak u porodici", ukoliko je to potrebno.

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/Kampanja Biće bolje

- Ukoliko je potrebno da se diže bilo kakva buna, bilo kakav ustanak u porodici, ja glasam i za to. Vaše pravo je da budete srećni i da živite svoj život s kim god želite da živite. Vaše pravo je da budete svoji - poručila j Marija LGBT tinejdžere.

Ona je istakla kako smatra da za to što su oni deo LGBT populacije nije njihova "krivica".

- Niko nije kriv zato što je rođen ovakav ili onakav, takvog ga je neko od gore iskreirao. To važi, naravno, za one koji veruju u tog nekog od gore - rekla je između ostalog pevačica.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.