Filmska zvezda je rođena! (FOTO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska zvezda je rođena! (FOTO)

Lady Gaga očarala u Veneciji, promovišući novi film "A star is born".

Lady Gaga i Bredli Kuper bili su glavne zvezde na Mostri u četvrtak, pošto promovišu zajednički film "A star is born".

U pitanju je rimejk ostvarenja koje je već doživelo nekoliko rimejka - originalni film "A star is born" snimljen je daleke 1937. godine, a glavnu ulogu igrala je Dženet Gejnor. Potom je u filmu iz 1954. naslovnu ulogu igrala Džudi Garland, sedamdesetih je "za mikrofon stala" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Barbara Strajsend, a sada ONA!



Izvor: YouTube/Warner Bros UK

Bredli je bio očekivano elegantan dok je svoju filmsku partnerku izvodio iz brodića, dok se Gaga odlučila za neočekivano svedeni stajling - belu haljinicu i crne cipele.

Gaga je već nekoliko godina odlučna da se probije kao glumica, a za ulogu Grofice u "Američkoj horor priči" dobila je Zlatni globus.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.