FILIP CAR POSTAO VODITELJ - prva epizoda skandalozna: Žestoko raskrinkavanje podiglo veliku prašinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 22:54

FILIP CAR POSTAO VODITELJ - prva epizoda skandalozna: Žestoko raskrinkavanje podiglo veliku prašinu

Ovo smo svi čekali.

Bivša zadrugar Filip Car izdao je zvanično saopštenje na svom Instagram profilu da je postao voditelj, te da već u ponedeljak njegovi pratioci mogu očekivati prvu pilot epizodu.

Kako ističe, emisija će biti zabavnog karaktera, a on će poznati gosti raskrinkavati do srži.

Iako za sada nije poznato da li će se uopšte emitovati na nekoj televiziji, Filip ističe da će se emisija zvati ,,Carski rez", te da će biti dostupna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Jutjub platformi potpuno besplatno.

- Ponedeljak u 17h emitovaće se prva emisija pod nazivom ,,Carski rez". Emisija će se bazirati na zabavnom karakteru, ali ćemo imati i rubrike u kojima ćemo se baviti mnogim događajima koje će zanimati naše gledaoce i slušaoce! Naravno, imaćemo goste koje ćemo možda imati priliku upoznati iz totalno druge prizme, nego što smo do sada! Osim TikToka i ljudi sa te platforme, mi ćemo se baviti i raznim drugim temama - napisao je Filip.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.