Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Bomba Boatenga i nestvarno odbranjen penal za 15 minuta! (VIDEO)

Blickrig u toku! Nemačka melje Slovačku.
Fudbaleri Nemačke poveli su sa 1:0 već u osmom minutu, kada je Džerom Boateng uhvatio fenomenalan šut “na prvu” i pogodio za prednost “Pancera”.

(Youtube/NJR11HD)
Šest minuta kasnije, Mesut Ozil je promašio jedanaesterac, tačnije, golman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kozačik je nestvarnom intervencijom ostavio Slovake u životu, nakon što je perfektno pročitao šut Ozila sa bele tačke.

(Youtube/NJR11HD)
EURO 2016: Grizmanovih osam minuta inspiracije za prolaz Francuske (VIDEO)
The post EURO 2016: Bomba Boatenga i nestvarno odbranjen penal za 15 minuta! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Boa kao Modrić, Ozil promašio penal! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016

Nemačka melje Slovačku na startu meča 1/8 finala, ali nakon 20-ak minuta igre ima "samo" gol prednosti...Aktuelni svetski šampion je poveo već u 8. minutu igre...Toni Kros je izveo korner sa leve strane, Slovaci su intervenisali pred svojim golom, ali Džerom Boateng hvata volej sa 20-ak metara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.