Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGLEZI SU GORI I OD NAS: Navijači pitali Milivojevića da im napravi dete, oduševiće vas odgovor (VIDEO)

Ovoga puta je ‘meta’ navijača bio srpski internacionalan u redovima premijerligaša.
U Jutjub emisiji Kristal Palasa navijači postavljaju pitanja igračima, a ovog puta je igrače predstavljao Luka Milivojević.
Urednici ove emisije su birali što zanimljivija pitanja, a među njima se našlo i jedno dosta provokantno gde je jedna, verovatno, navijačica pitala srpskog reprezentativca da li bi želeo njenu decu. U prvi mah se Milivojević zbunio da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kasnije izjavio kako ima dva deteta, a kada mu je novinar objasnio šta znači pitanje, izričito je odbio i rekao da je oženjen, naranvo uz osmeh.
Saznali smo još neke stvari o nekadašnjem vezisti Crvene zvezde i Olimpijakosa, kao na primer da voli da igra u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem, da je dobar u slobodnim bacanjima, da je Benteke najjači u Palasu, kao i da bi izabrao Grka Fortunisa kada bi jedan penal trebalo da mu spasi život.
(Izvor: YouTube/Crystal Palace FC)
The post ENGLEZI SU GORI I OD NAS: Navijači pitali Milivojevića da im napravi dete, oduševiće vas odgovor (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.