Džerard obradovao navijače: Voleo bih ponovo da zaigram za Liverpul! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard obradovao navijače: Voleo bih ponovo da zaigram za Liverpul! (VIDEO)

Legendarni fudbaler kluba sa Enfilda izjavio je da bi opet želeo da obuče crveni dres pre završetka karijere

Još uvek se nisu splamsale emocije posle ispraćaja Stivena Džerarda sa Enfida, a on je već uspeo da dodatno uzburka duhove svih onih čije srce kuca za Redse. Liverpulova legenda je u razgovoru za Jutjub kanal tog kluba izjavio da bi, posle odlaska u SAD, voleo da se vrati na mesto gde je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalsko ime ako mu se za to ukaže šansa.

"Još uvek želim da igram, ne želim da budem sebičan. Igraću u inostranstvu jednu, dve ili više godina, a nadam se da ću imati šansu da se vratim u Liverpul i pomognem klubu", rekao je Stiven Džerard.

Posle njegovog oproštaja od Liverpula, mnogi fudbaleri izrazili su poštovanje prema njegovoj fudbalskoj karijeri, ali i prema njegovoj ličnosti. Jedan od njih bio je i Kristijano Ronaldo.

(FOTO: Screenshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.