Darkvudi i Bisera Veletanlić u duetu!

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Darkvudi" i Bisera Veletanlić u duetu!

U Klubu Doma Omladine premijerno je predstavljen novi singl i spot grupe Darkwood Dub u kojem gostuje legendarna diva Bisera Veletanlić,”Nešto sasvim izvesno”.

Na promociji je prikazan i spot za ovaj singl, toliko svež da se još puši i koji je pravo iz montaže donesen u Klub Doma Omladine.

Spot će svi obožavatelji beogradskog benda, kao i Bisere Veletanlić, moći da pogledaju na zvaničnom Youtube kanalu Exit festivala već sutra.

Britnin spot >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o kraju sveta! (VIDEO)

Kejti Peri kao vanzemaljac (VIDEO)

Čarli Šin snima pesmu sa Snup Dogom (VIDEO)

Promocija singla “Nešto sasvim izvesno” samo je šlagvort za buduću saradnju Exit etikete i grupe Darkwood Dub. Bend će krajem juna svoj novi album objaviti upravo na Exit Label-u, te će svi posetioci sajta exitmusic.tv moći besplatno da ga preuzmu na ovoj adresi! Novi album “Darkvuda” moći će i da se kupi u izdanju kuće Odličan hrčak za one koji žele da upotpune svoju CD kolekciju jednog od najvećih beogradskih bendova svih vremena.

Pohrlite na sajt exitmusic.tv i od petka 8. aprila besplatno preuzmite novi singl grupe "Darkvud Dub"

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.