Da li ste znali da su NJENE GRUDI RAZLOG ZAŠTO Jutjub POSTOJI!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali da su NJENE GRUDI RAZLOG ZAŠTO Jutjub POSTOJI!?

Znate li kako je nastao YouTube?

Jutjub je danas internet gigant, ali to nije oduvek bilo tako. 2004. godine on je bio samo ideja.

Iznenadiće vas šta je zapravo bio okidač za stvaranje ove platforme.

Za Džaved Karima (Jawed Karim), kao i za mnoge u to vreme, postojao je problem pornaći tražene video klipove na internetu, kao što su snimak Cunamija u Aziji ili nastup Dženet Džekson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Janet Jackson) na Super Bolu (Super Bowl). Ovo su dve potpuno različite stvari, ali ih spaja jedno- teško ih je bilo pronaći na internetu.

Za Karima, koji nije mogao da pronađe video nastup Dženet Džekson, je to bio pokretač ideje o novom pretraživaču. Verovatno se pitate zašto je taj nastup bio toliko poseban?

PRIVATNI DETEKTIV OTKRIVA: Ova 4 znaka odaju da vas PARTNER VARA... jedan je 100% siguran

Na kraju nastupa Dženet i Džastina Timberlejka (Justin Timberlake), došlo je do scenskog incidenta, kada su joj grudi izašle na videlo! Taj događaj poznat je pod nazivom "nipplegate".

Tako da možemo da zahvalimo Dženet i propustu stiliste zbog lošeg kostima za stvaranje najvećeg video pretraživača na internetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.