Da li je lopovima odzvonilo u dobu modernih tehnologija?

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je lopovima odzvonilo u dobu modernih tehnologija?

"@arbutinica: Drugari, treba pomoć. Ovo je lopov mojih kola od pre par dana. Hvala i za RT". Ovako je glasio tvit devojke kojoj je lopov ukrao automobil.

Sreca u nesreci je bila to što se u blizini nalaze banka, trezor i hotel i sve je pokriveno kamerama.Ona je postavila screenshot na svoj nalog, a i na YouTube-u postoji snimak.Kontaktirali smo Ivanu (@arbutinica) kako bismo saznali da li je od njenog tvita do sada možda auto pronađen. "Nije pronadjen, nemamo ni informacije o osumnjicenom."Nadamo se da će ova priča imati srećan kraj i da će ovaj snimak i tvit pomoći u pronalaženju automobila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.