Da li će biti popularniji od golfa? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Jun.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će biti popularniji od "golfa"? (VIDEO)

Za novi "folksvagen polo" kažu da je ozbiljna konkurencija "golfu". Šta vi mislite?

Foto: YouTube/printscreen

Novi "polo", novi "bestseler", kažu iz "Folksvagena" i navode da model za 2018. ima potpuno nov spoljašnji dizajn, prostraniji enterijer koji je takođe redizajniran do poslednjeg detalja.

Kokpit je opremljen svim najsavremenijim gedžetima, potpuno u skladu sa digitalnim inovacijama.

Ima tri motora:TSI (benzin), TGI (prirodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gas) i TDI (dizel) , kao i niz ostalih najsavremenijih rešenja koja su ranije bila rezervisana samo za veća "Folksvagen" vozila.

Pogledajte fotografije:

"Novi 'polo' je mlad i svež, kombinuje harizmu i moćnu tehnologiju. Nijedan drugi automobil nudi toliko prostora za svoju veličinu", kaže predsednik Upravnog odbora "Folksvagena", Herbert Dis i dodaje da ovaj model predstavlja budućnost u kompaktnoj klasi automobila nove generacije.

"On prevazilazi tradicionalne granice svoje klase", kaže dr Frenk Velš, član Upravnog odbora za razvoj "Folksvagena".

Novi "polo" toliko hvale da neki idu čak toliko daleko i kažu da će biti popularniji od "golfa".

Pogledajte video:



Izvor: YouTube

Pročitajte i ovo:

Leteći "golf"?! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.