DU(V)ALNO OBRAZOVANJE: Kako navući kondom USTIMA

Izvor: Mondo, 18.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DU(V)ALNO OBRAZOVANJE: Kako navući kondom USTIMA

Meksička političarka Dione Angvijano (52), članica Partije demokratske revolucije, osvanula je na mnogim naslovnim stranama u Meksiku. S dorbim razlogom. Održala je praktičnu lekciju iz seksualnog obrazovanja.

Foto: youtube/printscreen

Ona je učenicima srednje škole u okrugu Iztapalapa govorila o prednostima kontracepcije, piše britanski "Indipendent".

Dione Angvijano, koja je zamenica načelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << okruga i članica parlamenta Meksiko Sitija od 2012. godine.

Smatra se da se kontracepcija u Meksiku koristi u 70 odsto seksualnih kontakata, ali je istraživanje obavljeno 2013. godine pokazalo da je jedna od tri trudnice u Meksiku mlađa od 20 godina.

Dione Angvijano je srednjoškolcima pokazala kako navući ustima kondom na penis, a za demonstraciju je iskoristila seksualno pomagalo u obliku penisa.

Oduševljeni srednjoškolci su ovu lekciju snimili i snimak objavili na internetu.

Ovaj postupak političarke izazvao je oštre kritike u medijima, koji su ga ocenili kao neprikladan, a i roditelji su se žalili.

Pogledajte snimak ovog postupka, krajnje neuobičajenog za političare:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Političarka demonstrirala stavljenje kondoma uz pomoć usta

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2017, 11:40

Meksička političarka, šefica distrikta Iztapalapa u ovoj državi i članica Partije demokratske revolucije u Meksiku Dione Angiljano demonstrirala je učenicima na času kako se kondom stavlja na polni organ uz pomoć usta...52-godišnja Angiljano je izazvala dosta komentara zbog svog kontroverznog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.