DIVNE VESTI: Aleksa Perović i Milica Pajčin čekaju DRUGO DETE, a evo kog je pola beba

Izvor: Story, 16.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVNE VESTI: Aleksa Perović i Milica Pajčin čekaju DRUGO DETE, a evo kog je pola beba

Mladi pevač Aleksa Perović i Jutjub zvezda Milica Pajčin uskoro će dobiti drugo dete. Naime, mladi par nedavno je saznao da će njihov dom ulepšati još jedna devojčica. Lepe vesti podelio je prvo ponosni tata, koji se proslavio učešćem u “X Faktoru”, a potom pobedio u “Zvezdama Granda”, na društvenim mrežama: – Moje tri princeze – ... The post DIVNE VESTI: Aleksa Perović i Milica Pajčin čekaju DRUGO DETE, a evo kog je pola beba appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Story...






Povezane vesti

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PONOVO POSTAJE TATA: Pevač i lepa voditeljka čekaju još jednu PRINCEZU!

Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2019, 00:27

Pevač Aleksa Perović koji se proslavio učešćem u “X Faktoru”, a potom pobedio u “Zvezdama Granda”, uskoro će po drugi put postati otac. Naime, on i njegova supruga, Milica Perović voditeljka, čekaju drugo dete, a nedavno su saznali da će ponovo dobiti devojčicu. Njihovoj sreći nema...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.