Često upadate u YouTube crnu rupu? Uskoro će vas sajt podsećati da ste preterali

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 10:57

Često upadate u "YouTube crnu rupu"? Uskoro će vas sajt podsećati da ste preterali

S obzirom na to da smo u poslednje vreme stalno bili kod kuće, mnogi pred ekranom laptopa ili mobilnog telefona provode više vremena nego ranije.

YouTube je zbog toa dodao novu funkciju koja će da podseti korisnike, ukoliko već dugo gledaju video-snimke, da je vreme za krevet.

Nova funkcija je liči na onu koja već postoji, odnosno podešavanje "podsetnika".

Ovde možete da namestite vreme na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje će vam izlazii poruka od sajta ili apliakcije, i možete sami da izaberete da li ćete odložiti poruku za 10 minuta, potpuno isključiti podsetnik, ili prestati sa gledanjem i otići na spavanje.

Funkciju možete da uključite u podešavanjima svog naloga na sajtu, a onda samo izaberete "Remind me when it’s time to sleep".

Dok ova opcija ne stigne za sve korisnike mobilnih telefona, aktivirajte sličnu funkciju u YouTube aplikaciji tako što ćete da izaberete sliku svog profila, pa onda "View Time ili "Time watched", a zatim "Remind me to take a break".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.