Cepeni Ćunci u petak u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepeni Ćunci u petak u Nišu

Punk rock sastav iz Ladovice, Cepeni Ćunci nastupiće u petak, 25. decembra u niškom klubu Black Stage.

Početak nastupa najavljen je za 22 časa, a ulaznice će se prodavati na ulazu u klub neposredno pre početka koncerta.

Cepeni Ćunci nastali su 1991. godine u alkoholnoj prestonici juga Srbije, Ladovici. Posle nekoliko demo ideja i gomile nastupa po svim rupama juga, 1997. godine izlazi im prvi album “Bugarska Politika”, a 2001. godine i drugi album >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “U zadnjem trenutku”. Nove pesme sa njihovog dugo najavljivanog trećeg albuma uveliko kruže na društvenoj mreži youtube.

Inače, Cepeni Ćunci jedni su od osnivača Pivskog festivala u Ladovici koji se uspešno održava već devet godina za redom. Festival se održava u Staroj školi 1989. u Ladovici, koja je s godinama stekla status regionalnog centra underground muzike.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gan klub zaokružuje godinu u velikom stilu

Izvor: Danas, 23.Dec.2015

Ove nedelje u Gan klubu nas očekuju čak dva koncerta grupe Eyesburn 25. i 26. decembra, kao i tradicionalni prednovogodišnji koncerti Nikole Vranjkovića, 24. i 27. decembra. Pred ove nastupe, Eyesburn su objavili novi spot za pesmu "Dream is over", koja obeležava početak priprema za novi album...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.