Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jul.2023, 01:30

Ćana otkrila najčudniji zahtev koji je dobila od publike: “MORA SE ZNATI NEKA MERA“

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana je sinonim za dobar provod i odličnu atmosferu kada su u pitanju privatne zabave na kojima često nastupa.
Ćana • youtube


Na raznim veseljima se pojavljivala u nesvakidašnjim izdanjima, pa snimci sa njenih nastupa broje mlione pregleda na društvenim video platformama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Ćana
Dolazla je u kamionu, fići, pojavljivala se kao iznenađenje, a kako kaže ona čini sve da ljudima koji su je pozvlali na veselje maksimalno ulepša dan.
Međutim, dešava se da se i na ovakvim slavljima dogode neke čarke i nesuglasice, a Ćana je otkrila kako ona reaguje u takvim situacijama.
-Ja se uvek šalim na svoj račun! Kad vidim da se nešto dešava, pa počne da se komeša i vidim da može da dođe do nekog problema, ja samo dođem i stanem. Pitam ih kakav je problem, ima li ko jači od mene ovde? Tada se me svi onako pogledaju i krenu da se smeju, uglavnom se tako završe te neke situacije – rekla je svojevremeno pevačica u jutarnjem programu Nove S.
Ćana
Kada je pevačica mislila da više nijedan zahtev ne može da je iznenadi, nedavno se to i dogodilo o čemu je govorila za naš portal.
U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.