CG: Motorom vozio 200 na sat

Izvor: B92, 09.Jan.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Motorom vozio 200 na sat

Podgorica -- Vožnja motorom na jednom točku pri brzini od "preko 200 kilometara na čas" i suludo preticanje automobila na putevima u Crnoj Gori, osvanuli su na sajtu Youtube

Nakon pisanja "Vijesti" o ovom događaju, video koji je postavio Stefan Radović, je uklonjen sa YouTube-a.

Na dvominutnom snimku, koji je Radović postavio 6. januara, videla se vratolomna vožnja motorom, najverovatnije "suzukijem", magistralnim putem prema kružnom toku na Zabjelu i obratno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vozača motora registarskih oznaka BR AJ56 snimaju dva momka, najverovatnije njegovi prijatelji, dok kraj njih prolazi zastrašujućom brzinom.

Na početku snimka vozač u crnom, sa crno-belom kacigom, juri na zadnjem točku, a kasnije se zaustavlja na prednjem. Sudeći po snegu koji se vidi na vrhu u pozadini, čini se da je snimak nastao ove zime.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.