Bolja od Marihuane? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja od "Marihuane"? (VIDEO)

Miligram će u ponedeljak, 28. janura u 21 čas na svom YouTube kanalu objaviti novi singl. Da li će i pesma "Plaćam parama" postati hit kao "Marihuana"?

Posle velikog uspeha numere "Marihuana", koja je izazvala lavinu komentara, Miligram je najavio novu "ludnicu".

EVO KAKO JE MILI REAGOVAO NA VAŠE REAKCIJE NA PESMU "MARIHUANA"

Izvor: MONDO

Pesma "Plaćam parama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << " novi je proizvod iz "fabrike" Miligram, a pojaviće se na YouTube kanalu Miligram TV u ponedeljak, 28. januara u 21 čas.

Po šaljivim tizerima koje je Mili pustio za ovaj novi hit (najavi) možemo naslutiti da će i ova pesma isprovocirati publiku.

POGLEDAJTE TIZERE ZA PESMU "PLAĆAM PARAMA"

Izvor: MIligram TV

Izvor: Miligram TV

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bolja od "Marihuane"? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019

Miligram će u ponedeljak, 28. januara u 21 čas na svom YouTube kanalu objaviti novi singl. Da li će i pesma "Plaćam parama" postati hit kao "Marihuana"?..Posle velikog uspeha numere "Marihuana", koja je izazvala lavinu komentara, Miligram je najavio novu "ludnicu"...EVO KAKO JE MILI REAGOVAO NA VAŠE...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.