Bojana Janković u ulozi robijaša

Izvor: Blic, 12.Mar.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Janković u ulozi robijaša

Australijska glumica srpskog porekla Bojana Novaković (33) dobila je glavnu ulogu u američkoj seriji „Agata“, u kojoj igra bivšu robijašicu.

Glumica je već snimila pilot seriju za kuću ABC a tumačiće lik Agate, devojke koja je završila s one strane zakona, ali ipak dobija još jednu šansu kada je lokalna policija angažuje kako bi im pomogla na nekim predmetima. Ona postaje kriminolog a serija obiluje akcionim scenama, sa dosta pucnjave.

Bojana je rođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Australiji, ali je srpskog porekla. U vezi je sa glumcem Džejsonom Sigelom. Takođe, poznata je i po Jutjub kanalu koji je otvorila pod imenom svog alter ega Jane Novak.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana Janković u ulozi robijaša

Izvor: Dzungla.org, 12.Mar.2014

Australijska glumica srpskog porekla Bojana Novaković (33) dobila je glavnu ulogu u američkoj seriji „Agata“, u kojoj igra bivšu robijašicu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.