Bogdan vukao Kingse, Denver Hjustonu - do Brade

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan "vukao" Kingse, Denver Hjustonu - do "Brade"

Džejms Harden i Klint Kapela prekinuli pobednički niz Nagitsa, u čijim redovima je blistao Nikola Jokić. Bogdan Bogdanović odličan u pobedi Sakramenta nad Orlandom. Zapaženi Dončić i Vučević u porazima

Sakramento je prekinuo mini seriju od četiri poraza trijumfom kod kuće nad Orlandom (111:95).

Velike zasluge za pobedu idu Bogdanu Bogdanoviću, koji je postigao 15 poena (šut iz igre 6/15, šut za tri 3/8), upisao osam skokova i sedam asistencija, uz ukradenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dve izgubljene lopte za 32 minuta u igri.



Izvor: Youtube/Sacramento Kings

Nemanja Bjelica nije imao tako zapaženu rolu, budući da je zabeležio četiri poena i isti broj skokova, uz dve asistencije.

Najbolji u redovima Kingsa, koji imaju skor 20-20, bio je Dearon Foks sa 20 poena, dok je kod Medžika blistao Nikola Vučević sa 18 poena, 13 skokova, tri asistencije, ukradenom loptom i blokadom.

Sakramento je i dalje van zone za plej-of na Zapadu, pošto Los Anđeles Lejkersi imaju dva trijumfa više na osmoj poziciji (22-19).

Poslednju pobedu ostvarili su na gostovanju protiv Dalasa - 107:97.

Najzaslužniji za taj trijumf bili su Brendon Ingram sa 29 poena i šest asistencija, kao i Lonzo Bol koji je meč okončao sa učinkom od 21 poena, sedam skokova i pet asistencija.

U poraženom timu prednjačio je Luka Dončić, još jednom briljantnom partijom - 27 poena (šut iz igre 10/23), osam skokova i dve asistencije.

Slovenac je pobrao velike aplauze prikazavši sjajne finte iz svog bogatog repertoara.



Izvor: Youtube/Bleacher Report

Niz Denvera od pet pobeda u nizu prekinuo je Hjuston - 125:113.

Rokitsi su na svom parketu stigli do desetog uzastopnog trijumfa zahvaljujući Džejmsu Hardenu koji je upisao 32 poena, uz 14 asistencija i pet skokova.

Sjajnu podršku pružio mu je Klint Kapela postigavši lični rekord - 31 poen, uz devet uhvaćenih lopti.

Kod Denvera, standardno, prednjačio je Nikola Jokić "dabl-dabl" učinkom - 24 poena, 13 skokova, a imao je i četiri asistencije, dve ukradene lopte, blokadu, ali i osam izgubljenih lopti za 28 minuta provedenih na parketu.

Denver je uprkos porazu zadržao lidersku poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 26-12, dok je Hjuston na deobi četvrte pozicije sa Los Anđeles Klipersima posle učinka od 23 pobede i 16 poraza.



Izvor: Youtube/NBA

REZULTATI

Detroit - San Antonio 107:119

Boston - Bruklin 116:95

Hjuston - Denver 125:113

Milvoki - Juta 114:102

Nju Orleans - Memfis 114:95

Dalas - LA Lejkers 97:107

Portland - Njujork 111:101

Sakramento - Orlando 111:95
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bogdanović vodio Sakramento od pobede nad Orlandom, Harden nadigrao Jokića (VIDEO)

Izvor: Beta, 08.Jan.2019

Košarkaši Sakramenta pobedili su Orlando sa 111:95 u noći izmedju ponedeljka i utorka u NBA ligi.Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović predvodio je pobednički tim sa 15 poena, osam skokova i sedam asistencija, za 33 minuta u igri.Efikasniji od njega u pobedničkom timu bio je samo De'Aron Foks sa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.