Bjesovi, Mud Factory, Bohemija i drugi u novoj sezoni Balkanrock Sessions na YouTube-u

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2022, 09:08

"Bjesovi", "Mud Factory", "Bohemija" i drugi u novoj sezoni Balkanrock Sessions na YouTube-u

Treća sezona Balkanrock Sessions ljubiteljma rok zvuka, izvođača i bendova biće dostupna od 12. septembra na značinoj stranici emisije, a kreatori najavljuju još sedam novih izvođača.

U prve dve sezone gledaoci su bili u prilici da čuju 15 različitih bendova iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Velike Britanije, koji su odsvirali preko 100 različitih pesama i otkrili neke zanimljivosti iz svojih karijera.

Kako najvljuje urednik Nemanja Đorđević, od ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 12. septembra svake druge nedelje od 20 sati na Youtube kanalu publika će moći da vidi neka nova lica.

Izvođači koji čine treću sezonu su Bjesovi, Mud Factory, Bohemija, Šajzerbiterlemon, Sv. Pseta, Rebel Star i Sink - navodi Đorđević.

Đorđević ističe i da su poslušali svoje gledaoce, te da će predstjeća sezona biti obogaćena tvrđim rok zvukom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.