Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 19:31

Bivša zadrugarka doživela saobraćajnu nezgodu na Vidovdan: „Umalo nisam poginula…“

Podelila sa pratiocima šta joj se dogodilo

Printskin: Youtube/Zadruga Official


Bivša učesnica „Zadruge“ i majka pevača Save Perovića, kontroverzna Suzana Perović Blondi, danas je doživela je nezgodu tokom vožnje.
Dok je prolazila kroz kružni tok, automobilu ispred nje su skliznule daske i pale pravo pod njen automobil, međutim, srećom, nijedna od njih 15 nije udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u auto, niti je povredila.
Zamalo nisam poginula danas, ali Bog me je sačuvao. Čovek iza mene je nosio daske na krovu automobila i kako je zakočio na kružnom toku kod prodavnice, daske se prosule sa krova. Daske dužine 5, 6 metara, da ne verujete kako su pale. Ja u autu iza, ni ogrebotina, svaka daska otišla ispod auta, ispod točkova. Niko mi ne može reći da me Bog nije spasio. Bože, hvala. Svi se pitamo, kako je moguće da sve daske, 10 ili 15 njih, polete ispod auta. Samo je Bog to sprečio da ne padne na auto, slomi staklo i pravo u mene da mi prođu kroz glavu. Ne daj Bože. Sam Bog je spustio daske, niko ne može da me ubedi da nije. Na današnji dan samo mogu reći hvala – napisala je Blondi.
Printskrin: Instagram/blondi_zvezda_rijaliti


(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA DLAKU IZBEGLA SIGURNU SMRT! Bivša zadrugarka umalo poginula - auto naglo zakočio, daske krenule ka njenoj glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Veruje da ju je Bog spasio!..Majka pevača Sava Perovića i bivša zadrugarka, Suzana Perović, poznatija pod nadimkom Blondi, danas je doživela nezgodu na putu...Poverila se svojim pratiocima na Instgramu da je tokom vožnje, automobil ispred nje naglo zakočio i da su daske koje je prevozio poletele...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.