Bajagin singl sutra premijerno za hrvatsku publiku

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajagin singl sutra premijerno za hrvatsku publiku

Novi singl Bajage i Instruktora "Ako treba da je kraj" premijerno će sutra biti predstavljen hrvatskoj publici u jutarnjem programu radija Totalni FM, preneo je danas Internet portal producentske kuće Long plej.

Rok balada "Ako treba da je kraj" objavljena je 31. oktobra kao internet i radijski singl i najava novog albuma Bajage i Instruktora koji bi trebalo da bude objavljen za nekoliko meseci.

Singl objavljen u ponedeljak na sajtu Jutjub za 48 časova videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je više od 15.000 posetilaca.

Autor singla Momčilo Bajagić Bajaga rekao je da će novi album biti uradjen kao i balada koja ga najavljuje, sa živim instrumentima i "na starinski način".

"Kao i ostatak budućeg albuma, 'Ako treba da je kraj', radjena je kako to volim reći 'na drva', dakle na analogni način sa živim instrumentima, živim bubnjem, pojačalima koja imaju lampe", rekao je Bajaga.

Bajaga i Instruktori nastupiće na turneji "Karlovačko Lajv" u devet gradova Hrvatske tokom novembra i decembra, a novi album u Hrvatskoj će objaviti Dalas Rekords, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajagin singl za hrvatsku publiku

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2011

BEOGRAD, 2. novembra 2011. (Beta) - Novi singl Bajage i Instruktora "Ako treba da je kraj" premijerno će u sredu biti predstavljen hrvatskoj publici u jutarnjem programu radija Totalni FM... BEOGRAD, 2. novembra 2011. (Beta) - Novi singl Bajage i Instruktora "Ako treba da je kraj" premijerno će u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.